Bio Philia House Sale Centre

Project | Bio Philia House residential project

Location | Wuhan, China

Interior design | Donde Group


Dangdai·Tianyu residential project is located in the lakefront area on the north shore of the southern lake in Wuhan's sub-centre next to the second ring road of the main city of Wuchang. The project occupies the core location at the golden intersection, surrounded by well-known universities, and adjacent to the four core business districts. The project occupies an area of ​​about 130,000 square meters, with a construction area of ​​about 500,000 square meters. It is planned to have villas, high-rise buildings and some commercial ancillary products.


The main idea of the project: exploring and creating the future form of healthy human settlements, using the first standard building materials that focus on the health and well-being of residents.

The project was done right on China National Day and quickly become a sightseeing spot in the city because of its sophisticated and unique designs.


All lighting fixtures using in the project is designed and manufactured by VTEL, which makes us so proud to be part of this marvellous project!